Middager. (maytonee)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Middager.

 

 


Jack Daniels burger på Fridays.

Ny favoritt rødvin (Coreto). Søt vin (knallgod).


Middag: Kokte poteter oppkuttet, grillpølser, paprika, tomater, brokkoli, gulrot og løk surret på pannen sammen med tomatpure og krydder( peppermix, chili, grillkrydder). serveres med gresk yoghurt.


Hjemmelaget brun saus: ( stek margarin sammen med oppkuttet purreløk til det brunes, deretter tilsette mel. Rør dette sammen godt og tilsett ønskelig mengde vann. Rør godt slik at sausen ikke blir klumpete. Dersom sausen blir for tynn, kan du bruke evt potetmel med kaldt vann eller mel med vann og tilsette for å få den tykkere. Krydre sausen etter ønske. Eg har brukt peppermix, hel svart pepper, salt, en buljongterning og 3 laurbærblad. Bruk sukkerkulør for å få den fine brunfargen i sausen. Ikke alltid like enkelt å få en fin brunfarge ved å bare steke smøret brunt først.:)

Potetstappe: Skrell poteter, kok de møre og ha de i en Food prosessor. Tilsett smør og melk etter ønske og ulike krydder. Eg hadde også litt gulrot i denne potetstappen. Fin måte å få i seg sunne gulrøtter dersom man egentlig ikke liker gulrøtter, da de gir lite smak sammen med alt det andre.:)

Kjøttkakene er kjøpte i butikken. Kjøttkaker av kjøttfe (6 stk for 49 kr).Kjempegode. De varmes i sausen, kan småkokes i ca 10-15  min. Server med varm surkål og evt tyttebær. Kjempegodt.:D


  • 11.10.2014 kl.22:00
    Naam! Den jack daniels burgeren så utrolig god ut


    Skriv en ny kommentar

    hits