maytonee -
Forside Add meg Om meg Kontakt

25.05.2014


Hjemmelaget sunne knekkebrød. Bland sammen ønsket kornblandinger og frø, 13 dl med tørrvarer( linfrø, havremel osv), 7 dl lunket vann og 1 teskje salt. 150 grader i ca 1 1/2 time i ovn. Fordeles tynt og jevnt utover bakepapir. Skift om på brett flere ganger og åpne ovn for å slippe ut damp hvert 15 min.


Frokost: Norvegia kvitost, grønnkål, paprika, agurk og persille.


Agurksalat: Agurk, tyrkisk yoghurt, presset sitron og salt. La stå en stund i kjøleskap før servering. Jeg synes slik agurksalat og vannmelon er godt snacks til en festkveld, sammen med drikking. Prøv dette i stedet for usunt valg som chips og nøtter.:)


Vodka og appelsinjuice med isbiter. Standard drink for meg på fester og billigste alternativet.

 

Sunn frokost: Frukt, grønnsaker og egg. Spiste 2 knekkebrød i tillegg da. :D

 • 22.05.2014


  Skjorte: H &M, Bukse: LMC, Sko: Sparkjøp, vest: Zara.

 • 22.05.2014


  Kvelds:  Toast: med tomat, paprika, skinke, ketchup, oregano, timian, chili, løk og ost.


  Kjøttdeig, tomatpure, løk, grønnsaksblanding, brokkoli og krydder.

  Issalat, ruccola, persille, fetaost, tomat, agurk, mais, balsamicoeddik og peppermix.


  kokt ris. Deretter stekt litt i panne med karri, chili- krydder og pepper.

 • 18.05.2014


  Rømmegraut med kanel, sukker og spekemat.  kokte ris først. Stekte så ingrediensene over i olje ( løk, oregano, chili og nøtter), og tilsatte så risen. Krydder: karri, 3 typer chillikrydder, peppermix, salt, timian.


  Kylling:  steker løk i olje. Tilsetter kyllingfileter og vann og salt. Koker på svak varme ca 1 time.

 • 18.05.2014

  h
  Topp gina tricot, shorts Vero Moda: kr 249.


  17 Mai antrekk.

 • 14.05.2014

 • Nye innkjøp


  Genser: Gina Tricot kr 199. Solbriller 79 kr.  Kjøpte det på fredag med 25 % salg


  Kjøpte denne og en helt like i svart farge med kvit skrift på.


  Kjøpte disse 4 toppene til 100 kr på Gina tricot. :D

 • 11.05.2014


  Vannmelon. Enkel måte å kutte den opp på. Del melonen i ca 4-5 deler og legg på et skjæerbrett, og del opp i firkanter med kniv som gjort på bildet. Lett å ta en og en opp med en gaffel, uten mye gris og søl.


  Taco kveld: jeg liker veldig sterk mat, så har også 2 sorter chili, løk og jalapenos som tilbehør. NAM


  Rydding og vasking blant alle krydderne mine. Er veldig glad i å bruke mange forskjellige krydder når jeg lager mat. Her ser dere min samling. :)

  De mest brukte tror jeg vil være pepper, chilikrydderne, timian og karri. Er veldig fornøyd med alle disse krydderne. Har merket at det er mange krydder som heter det samme, men smaker helt annerledes. Den eneste skuffelsen her er sitronpepperen. Denne synes jeg ikke er noe god, da jeg har en tidligere favoritt som jeg bruker å ha på bakt laks, men har ikke funnet den igjen i butikkene jeg har vært i enda.

 • 10.05.2014


  Bukse ( LMC, Jakke ONLY, topp Bik Bok. Veske H&M


  Øredobber: Bik Bok

 • 10.05.2014


  Duftelys og småflasker til å ha ulike kremer, shampo, balsam osv i på turer.   (Ikea)   2 par mønstersokker fra sparkjøp kr 20.


  bilderamme, vindu og dusj skraper og den rosa er til å sette varme panner på. IKEA.


  Kyllingsuppe. Stek rødløk og kyllingvitene i litt olje, ha i gulrøtter, nøtter, tomater og kokosmelk og diverse krydder. Kok opp. Lettvint og godt. Kan spises som en suppe, ha poteter eller ris til.

 • Tapas kveld hjemme hos meg.


  Tapas og vin- kveld med systo.


  Mango, avokado og brasilianske lammepølser, tomat/agurk salat med (gresk yoghurt, sitronsaft, pepper og salt), fetaost, spekeskinke, ridder ost.


  Bacon surret dadler( surret baconskiver rundt dadlene og stekte de i ovn 200 grader i ca 5-10 minutt, til baconet er stekt. stekte nøtter i honning( ovn), eggerøre.

 • Lørdags- kvelds


  flatbiff, mais, stekte potetbåter, sitron, avokado, ovnsbakte tomater og soppstuing.  ( Biffen ble krydret med salt, peppermix, chili og grillkrydder)  Rødløk, sopp, paprika og mandler. Stekte biffen og løk og sopp i margarin. Tok ut biffen og hadde i paprika og tyrkisk yoghurt. Varmet forsiktig opp. Sausen skillte seg som dere ser, da jeg hadde litt for sterk varme :/,  men smaken ble den samme. Kjempe godt.


  Dessert: Hjemmelaget yoghurt is. Laget av tyrkisk yoghurt, blåbær, bringebær og honning. Jeg blandet det godt sammen og hadde det i en bolle som jeg satte i frysen. Rørte i den ca. hvert 20 minutt. Fikk den ikke akkurat slik jeg hadde håpet, men smaken var god. Lot halvparten stå lengre til isen ble frossen, men da ble det mer kornete is, helt is-fast.  Noen som har tips for å få den perfekt? :)

 • Dagens outfit.

 • 01.05.2014


  Isa Dora, ansiktsprimer. Til  bruk under foundation for at sminken skal holde seg lengre på. Eg bruker den i hele ansiktet, også på øyelokket så øyeskyggen sitter mye bedre. Kan brukes til alle hudtyper. Kr 249.  Baby lips (lypsyl) fra Maybelline kr 49. Jeg har den i rød, kjempefornøyd med disse produktene.


  Bukse fra LMS 50 % tilbud nå, så 400 kr. Kjempebehagelig. Eg har min i xs.


  Bukse fra LMC, 50 % på denne også nå, ca 250 kr. Vedlig behagelig, strammer ikke og stoffet er som vanlig tights, men ser ut som en bukse, med lommer bak. Størrelse xs.
 • hits