maytonee -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Noen innkjøp fra ferien min.
l


Favorittdeodurant, DKNY:    Kjøpte også dette settet med 2 mascara og en eyeliner.


Kjøpte st Tropez selvbruningskrem til bruk om vinteren. Har hørt mye bra om den, håper den funker godt også,og gir en naturlig brunfarge.


Fate kjøp i Tax freen.


Ansiktskremen eg bruker nå for tiden. En til ansiktet og en til spesielt rundt øynene.

 • kypros mat.

  Viser noen retter jeg spiste i Kypros. :D  Anbefaler Meze, som var den beste maten jeg spiste der nede:)

   

   
  Gresk salat.


  Gyros.


  Meze:   Disse 2 bildene er noe av det som kommer med dersom man bestiller meze i Kypros. Dette likte jeg best av alt jeg spiste der nede og er verdt pengene. En får smake på litt av det meste fra det kypriotiske kjøkken. Man får servert en stor gresk salat med mange ulike dippsauser som blant annet hummus og tzatziki. Oliven, ovnsbakt pitabrød, friterte osteboller, poteter og sopp. Kjøttboller, kylingfilet, kyllingspyd og grillet lammekotelett. dessert var også inkludert i en Meze.

  2 bilder fra stranden.


 • Outfits i syden.
  Shorts fra Bershka, topp fra Vero Moda, øredobber fra Glitter.

  Kjole fra Bik Bok.
  Kjole fra Bulgaria, sko, smykke, øredobber, armbånd fra Primark. • Kypros.

   

  Sydenferie til Kypros, Ayia Napa.

   

   

   

  Tenkte å fortelle litt om turen min til Kypros. Har vært der en uke nå og storkost meg. Bodde i Ayia napa på Liminaki beach hotell. Hotellet er virkelig å anbefale, da det ligger mitt i sentrum og rett attmed en sandstrand. Det er også den største party plassen, en lang, lang gate med bare discotek om man går 3-4 minutter oppover. Hotellet er 4 stjerners, og utrolig fint. Alle rommene har utsikt mot bassenget og litt av sjøen, og rommene var helt nyoppusset. Det beste var at det fantes gode dyner og puter og ikke bare et laken. Aircondition kunne stå på slik at det ble samme temperatur som hjemme. Vertfall har jeg bare positivt å si om hotellet. Rommet ble ryddet hver dag, alltid rene og nye handduker, og de kom uansett å ryddet selv om man sov langt på dag. Frokostbuffeen som var inkludert var også kjempebra. Anbefaler virkelig dettte hotellet om noen tenker å reise dit, til tross for de dyre prisene der nede. Reisen var mye billigere da, betalte 9000 kr for fly, tur retur for 2 personer, med hotell, frokost og busstransport til og fra flyplassen.:D

   

   

   

  Her er noen bilder av hotellet:

   

  Velkomst på hotellrommet: vann, rødvin og frukt.

  Utsikten fra balkongen på rommet:D

   

  Selv om det var helt utrolig fint der nede, var prisene ikke helt som forventet. Prisene, og da mener jeg prisene på omtrent alt av både mat, drikke, aktiviteter og klær var høye. Det var veldig dyrt der nede, og prisene fikk vi ikke prutet ned. For å si det slik var det samme priser som i Norge, og faktisk var det en del som var mye dyrere, bortsett fra drinkene ute da. I Larnaca 20 minutter med buss fra Ayia napa fant jeg også mange klesbutikker som Zara, Bershka, Next og en liten top shop. Legger ut på bloggen hva jeg har kjøpt senere. For shoppingglade anbefaler jeg å reise til Larnaca. Der finner man vertfall bra kvalitet på klær og prisen er verdt det.:D

  Jeg trivdes godt i Kypros, men hadde trodd det skulle være billigere en hjemme. Det var også veldig få nordmenn der. De fleste turistene i ayia napa var faktisk russere, og omtrent alle som bodde i byen kunne russisk i tillegg til sitt eget språk. Selv om jeg hadde en kjempeflott ferie så kommer nok ikke jeg til å reise til Kypros igjen på lenge. Jeg brukte alt for mye penger og vet at andre sydenplasser kan man få alt mye, mye billigere. Men det er alltid kjekt å besøke et nytt land eller en ny øy, og det var en utrolig fin reise. :D

 • Kvelds.
  Kvelds: Stekt skive i ovn med olivenolje og pesto, dampet kamskjell med salt og smør, stekt asparges i smør med salt, kvit bønnepure og avocadosalat.

 • 17.08.2014  Litt rydding i badskapet:)

 • 16.08.2014
  Lunsj: Grove rundstykker med rekesalat, ruccola, avocado, tomat og sitronpepper.  Tortilla med hjemmelaget dressing. . 1 sterk saus: naturell yoghurt, chillikrydder, pepper, sitronsaft og sukker.     Karridressing: yoghurt, karri, sitronsaft, sukker.

 • 16.08.2014


 • 13.08.2014


  Kjøpte disse på Carlings i dag. Elsket shortsen så måtte bare ha den. Fikk 3 plagg for 199 kr. 

 • Øyedråper som skal motvirke og forebygge røde øyner.


  Kjøpte dette produktet, da jeg ofte er plaget med rødhet i øyene pga allergier og ofte lite søvn. Gleder meg til å prøve det ut og håper det funker. Ikke helt optimistisk enda, men hva vet man før man har prøvd. Kanskje det funker for meg. Dersom noen har disse øyedråpene og synes de virker så hadde det vært kjekt å få en tilbakemelding ?:D   Eg skal vertfall skrive noe om de etter å ha  prøvd det et par ganger om det funker bra eller ikke:D

  Swiss eyes kjøpt på nettet til 399 kr med frakt. Ganske dyrt, så håper de har en viss effekt.:P

 • 13.08.2014  Heimakos i leiligheten:)

 • 11.08.2014


 • Fiskesuppe tips.


  Kjøp en ferdigpakke med fiskesuppe.

  - Gjør en ferdigkjøpt suppe til en hjemmelaget suppe.  Ingredienser:  løk, kvitløk, purreløk, gulrot, poteter, brokkoli, kvit fisk. Eg anbefaler å bruke torsk.

  - stek litt purre, 1/2 løk og 1 fedd hvitløk i margarin i en panne. Kutt opp torskefileter etter eget ønske i biter og ha de oppi pannen, rør litt om.Hell deretter over ferdig fiskesuppeboksen. Tilslett krydder: laurbærblad, kvernet svart pepper, peppermix, presset sitron, litt kyllingbuljong, og chili etter eget ønske. La suppen småkoke på svak varme ca 5-7 min. Ha i brokkoliene ca 5 min før servering, så blir de ikke most og endrer farge. Brokkoli gjør at suppen ser bedre ut pga den fine fargen den gir.

  - Kok poteter og gulrøttene for seg selv. Del de opp i biter og evt ha i suppen for en mer ordentlig middagsrett.   Kjempegodt, sunt, enkelt og nesten helt hjemmelaget.

  ( Når man bruker denne ferdigkjøpte fiskesuppen,så gir den en god fiskesmak også,dersom man for eksempel ikke har tid å lage god hjemmelaget kraft selvfølgelig som virkelig er det beste) :)

 • 10.08.2014


  Hjemmelaget pizza.


  Tapas tallerken.


  Bursdagskos hos venninne.

   


  Nyte et glass cider fra Hardanger i sola :D

 • 10.08.2014


  Dentway tannbleking kr 499, kjøpt på nettet. Veldig greit sett, men synes det var vanskelig å få tannskinnen til å forme seg godt til tennene. Den ene krympet også da jeg hadde den for lenge i varmt vann.  Har prøvd det nå en gang, hadde skinnene på i 1 time. Merket at tennene ble blankere og så mer fresh ut, men ikke noe tydelig hvitere på farge. Ifølge bruksanvisningen vil dette også ta litt tid. Tenker å fortsette med det det ca 1 time i 4-5 dager å se om det har noe bedre effekt på blekingen.


  Kjøpte meg en ny kortstokk og et kamera deksel til 20 kr på Nille.


  Veske kr 20 fra H&M. Armbånd fra glitter kr 10. Øyevippe lim fra Vita.


  Eg har letet lenge etter slike store runde øredobber. Nå 60 kr på Glitter:)

 • Middagstips.


  Marinert kyllingfilet.

  Marinade: olivenolje, BBQolje, purreløk, 1 fedd kvitløk, kyllingkrydder, chili, chilikrydder, timian, svart kvernet pepper, peppermix, sitronsalt, litt karri. 

  - La kyllingene ligge i ca 4-5 timer, stek så på svak varme, ca 5-10 min hver side. Er nok smartere og dele kyllingfiletene opp i mindre biter så det blir mere smak:)

   

   
  Ris med løk, kvernet svart pepper, salt, laurbærblad og gurkemeie.   Stek løk godt før du lager risen i samme panne. Gir god smak, og gurkemeien setter en fin og annerledes gulfarge på risen.  :P

 • 09.08.2014


  Lærdalstunnelen :D


  Beste lypsyl eg har prøvd, har i rød og rosa.
 • hits