maytonee -
Forside Add meg Om meg Kontakt

30.09.2014Dagens outfit:  Jakke fra Zara, Bluse nylig kjøpt på Only kr 159. Buksetights fra Primark og sko fra New Look kjøpt i fjor.Dagens lunsj:  Naturell yoghurt vaniljesmak, eple, valnøtter og :(havre crunchy musli berries).   Kjempegodt og sunt.

 • Nye sminkekoster fra iGlow.  Kjøpte disse sminkekostene på iglow. kr 199. Fornøyd med disse, er myke og lette å påføre sminke med, men skulle ønske at den største kosten var noe større.  Kjøpte også disse øyesminkekostene fra IGlow kr 229. Har alltid brukt en og samme øyekost, og nå har eg endelig flere til ulike farger og i ulike størrelser. Fornøyd. Ligger også video med bruksanvisning på alle kostene på IGlow siden. Veldig nyttig synes vertfall eg, slik at man bruker riktig kost til riktig påføring. 

   

  Mapper til å ha sminkekostene fulgte også med, som vist på bildene over. Genial til reise og for å oppholde de i, slik at de ikke ligger og slenger i en skuff og blir forstøvet med bakterier.

 • 25.09.2014  Bukse fra Gina Tricot, Skjorte og smykke fra Primark.


  Nytt smykke fra A&C  kr 50.


  Hårkur for farget hår. Billig og bra, med UVA og UVB beskyttelse. Jeg bruker den ca. 1 gang i uken, i hele håret, bortsett fra ørene og opp og lar det virke ca 5-10 min. Skyller så ut med lunket vann. Bruker deretter balsam.   ( bør helst ikke brukes i hodebunn og på øverste del av håret, da det lett kan bli fett og tungt om man bruker det der, det er som oftest tuppene og lengdene som er mest slitt og trenger en kur).:)

 • 23.09.2014
  Gel- negler laget heime med neglelakk settet fra VITA.


  Fant en gammel genser laangt baki skapet. Elsker fargen, og den gir en følelse av at det fortsatt er sommer. Usikker hvor den er fra.

 • 23.09.2014


  Sunnere variant av snacks, istedenfor sjokolade/chips. Havrekjeks med lett vaniljekesam, vannmelon, epler med kanel, druer og agurk med sitronsalt. Namm:P


  Dette er en av mine favorittdesserter. Banan dyppet i smeltet kokesjokolade. Ser på desserten som litt sunn også, da eg bruker banan og mørk kokesjokolade 70% kakao.

 • Innkjøp Lørdag 20.9.14

  Nye puma sko fra Coop Obs, Nå bare kr 199. Elsket fargen og dette er gode sko etter min mening. Blir nok mest brukt på jobb, da jeg går veldig mye og på treningsturer ute.


  Jakke fra Only på tilbud til bare kr 149 . trengte egentlig ikke jakke, men siden den var så billig og fin måtte eg bare ha den. Ferskenfarget skinnjakke stoff. Elsker den.  Sushi sett kjøpt på Coop obs til bare 79 kr. Følger med et stort fat, 4 mellomstore fat og 4 små skåler som vist på bildet. Jeg kjøpte den ikke fordi jeg spiser så mye sushi, men disse er geniale til alt mulig, både frukt, til taco, dipper og masse mer.:D

 • Outfit.


  Bukse fra Zara, klokke fra Gina Tricot.


  Enkel hverdags make-up til øyner.   Glansfull hvit øyeskygge i øyekroken for et lyst og våkent blikk. Lysebrun eyeliner under og over øyet. Lysebrun øyeskygge over hele øyelokket. Brun eyeliner på våtlinjen øverst av øyet. Lysebrun eyebrow blyant til å forme og gjøre øyebrynene fyldigere. Litt hvit eyeliner under øyebrynskanten for å markere brynene. Har ikke brukt mascara i dag.

 • 19.09.2014


  Kvit eyeliner fra isa dora (30% på all makeup på VITA nå) og en lys rosa leppestift.


  Concealer fra Loreal (30% tilbud på Vita nå).


  Genser fra H&M, kr 149.


  Svart tights med lommer bak til 149 kr på H&M. Denne satt knallfint på og er kjempebehagelig å gå med.

 • 14.09.2014


  Hverdagslig øyesminke. Hvit eyeliner på underkanten av øyet og overkanten, Deretter grønnfarget eyeliner over. Brun eyeliner stripe helt innerst til overvippene. Et lag med mascara. :)

 • 14.09.2014


  Bukse: (Bik Bok), Genser: (Bershka), Smykke og klokke:( Gina Tricot).


  Bukse: Top Shop), Topp( Bik Bok), Jakke:(Primark). • 12.09.2014


  Middag: Salat ( grønnkål, tomat, agurk, mais, rødløk, jalapenos, fetaost),  med kylling og karridressing.


  Tips til pålegg til skiver, knekkebrød eller til å spise sammen med salater eller pasta m.m. Kjapt, enkelt og billig.

  Eg kjøpte en ferdig stekt kylling, tilbud på Spar nå (ca 35 kr). Fjerner alt av skinn og flesk og kutter kyllingen i biter. Lager en karridressing av tyrkisk yoghurt. Tilsetter karri, appelsinjuice(kan brukes mye forskjellig i en dressing etter ønske, ananas er også godt) og litt sukker. Dermed heller eg skyllingbitene (som er kalde) i dressingen, og vips har man en hjemmelaget kyllingkarridressing. PS: mye sunnere å bruke yoghurt enn å lage dressingen av majones, og ofte er de man kjøper i butikkene basert på en god del majones.

 • Dagens Outfit.


  Bukse: (Bershka), Genser(Cubus), Jakken er ny fra ( Gina Tricot: 400 kr. ) Elsker denne lyserosa/oransjefargen. Glad det er mye av denne fargen i butikkene nå. Synes fargen kler det meste og passer de fleste.

 • 10.09.2014  Mini skive pizzaer. Steker kjøttdeig med ønsket krydder, løk, sopp og tomatpure. Tar noen striper ketchup på skiven om ønskelig, fordeler kjøttdeig utover, mais, tomat og ost over( kan jo bruke alt man øsnker på) Stekes i ca 10-15 min, 200 grader. Kjøl de ned og frys eventuelt en og en i poser. Jeg lager mange i slengen, (tenk langsiktig, dersom man har en frys og plass til det selvfølgelig). Jeg har nå brukt 2 hele brød og 2 pakker kjøttdeig til dette. Genial lunsj eller mellommåltid å ta opp ifra frysen når man har dårlig tid, eller bare ikke orker å lage seg noe etter en lang dag. Like godt som pizza og sunnere er det også. Jeg tar som oftest med 1 eller 2 slike skiver når jeg ønsker noe godt til lunsjen på jobb.:D

   


  Hjemmelaget sunne knekkebrød, har skrevet oppskrift på de tidligere. Elsker de og de er superenkle å lage, og de holder seg lenge. Man får virkelig lyst på frokost eller lunsj, og man får noe å glede seg til :D

 • 03.09.2014


  Jakke: H-Hansen, bukse og hvit mønstergenser: Vero Moda, veske: Kypros. Rosa singlet under.


  Hettegenser kjøpt i går fra Cubus kr 199. Bukse fra Primark.  Nye Nike sko fra Sport 1. Nå kr 499. Ordinærpris kr 850.
 • hits