maytonee -
Forside Add meg Om meg Kontakt

30.11.2014


Fylt svinefilet med ost og skinke, potet, grønnkål, stekt løk og tomater.   Krydret svinefileten både inni og utenpå med kylingkrydder, chili, svart pepper og litt salt. Delte svinefileten i midten og la skinke og ost inni. Pakket den inn i aluminiumsfolie med en klatt margarin over. Stekte i ovn ca 15-20 min. Kjempegodt;D

 • 30.11.2014


  Dagens outfit: Svart bukse fra LMC og svart bluse fra Vero Moda.

 • 24.11.2014  Dagens outfit-

 • 23.11.2014  Prøvde denne nye pizzaen. Var veldig god, men litt for tykk bunn etter min mening. Eg fyller alltid litt ekstra på med fyll på ferdigpizzaer. Da kan man kjøpe de billige variantene og bare fylle på med det man liker, evt rester fra kjøleskapet.  Eg hadde rødløk, pepperoni, paprika, chili og tomat på pizzaen. Ble litt vel stekt, hehe. Ruccola på toppen før servering. Namm.:D


  Min nye favorittdrikk: Cappuccino.

 • 23.11.2014


  Kveldens outfit.

 • 21.11.2014


  Oppbevarings-luker for sko. Kjøpte det på Ikea. Genialt.  Mikroboks fra Ikea. Med denne slipper man at det kommer matrester over hele mikroen.


  Julekalender :D

 • 19.11.2014

  Nytt skjerf fra Cubus kr 199. Skjerfet er lyserosa, men dårlig kvalitet på bildet mitt, er mye finere enn på bildet. Likte også svært godt det lyseblå skjerfet fra Cubus, men måtte velge en, så tok rosa.

 • 19.11.2014


  Kveldskos: Vin med ost, druer og chips. Namm:D

 • 18.11.2014


  Dagens middag: lapskaus.

 • Nye innkjøp.


  Eg elsker slike produkter, gode og forfriskende. Prøver alltid ut nye ansiktsmasker for å freshe opp huden og håper alltid å finne den som passer meg best. Denne masken har jeg ikke prøvd tidligere, men er alltid spennende å prøve noe nytt. Er det noen som har noen gode anbefalinger for ansiktsmasker?

  >Pore strips  har eg brukt veldig mye. Elsker disse, synes de virker veldig bra, men de tar selvfølgelig ikke bort alle de sorte prikkene. Eg bruker det etter eg har dusjet. Det gjør at de sorte prikkene løsner lettere og fjernes med tapen fra stripsen.


  Strømpebukse på Bik Bok, nå til kr 39. Geniale til vinteren under jeans eller dersom man liker å gå med shorts, kjole eller skjørt. Eg likte ivertfall mønsteret og tenker denne vil bli mye brukt. ( fargen er helt svart, men på bildet her så den mer grå ut).


  Kjøpte en lysegrønn bluse på Spar Kjøp, for 50 kr på salg. Elsket fargen, og siden den var så billig, måtte eg bare ha den, hehe:D


  Et nytt rosa lys med glitter måtte også til. Fra Spar Kjøp, kr 19.:)

 • Dessert.

  Rask dessert: Knust havrekjeks i bunnen. Philadelphia light vispet sammen med litt gresk yoghurt og melis. Kirsebærkompott på toppen. Namm, kejmepgodt:)

 • Ansikt- selvbruning.


  Kjøpte denne selvbruningskremen for et par mnd. siden. Har prøvd den flere ganger etter hverandre nå. Etter min mening synes ikke jeg den har noe god virkning. Jeg fikk mer uren hud når jeg brukte den, og så ingen forskjell på ansiktsfargen etter et par dager etter påsmurning hver kveld. Jeg synes faktisk at engangsbruningservietten man får kjøpt på H&M ( garnier ambre solaire ( helt til venstre på bildet nedenfor) gir mye bedre resultat. Man blir brunere over natten, og jeg har ikke vært plaget med ujevn farge eller kviser ved bruk av de. Anbefaler å prøve de dersom man ønsker å få en litt raskere farge en dag man skal noe, for-eks julebord. Smør ansiktet kvelden før og vips så har du en fin brunfarge om morningen når man våkner. :) Fargen varer ikke mange dager, ca 2-3, spørst hvor mye man vasker ansiktet, så en trenger ikke være redd dersom man skulle synes det blir for brunt. Best å teste den ut noen dager i forveien kanskje, slik at man vet hvordan resultatet blir, hehe:)

 • 15.11.2014


  Dagens outfit: lysegrønn bluse, kvit bukse og ankelsokker. Har vært på babyshower i dag til en venninne. En utrulig koselig og godt planlagt feiring. Alle kom i pastellfarger og hadde med seg hver sin tapasrett som vist på bordet under. Mange leker og sammenlaget filmsnutt fra alle til stede til venninnen som snart skal ha barn. Kjempekoselig kveld :D
  Så det ikke godt ut :D. Eg hadde med meg ostefatet m druer og stjernepynt :)

 • 14.11.2014  Nytt flanel-sengetøy fra KID, nå med 50% tilbud. :)

 • 14.11.2014


  Havre crunchy musli: min nye frokostfavoritt. Eg bruker å ete det sammen med gresk yoghurt, litt honning og bær.


  Korni rug: Gode å ha når man er litt sulten, men ikke orker å lage noe store greier. Kjeksene holder seg bra lenge, da de er i en tett boks med lokk. Gode med ost og druer.  Ta på det man måtte ønske:)

 • Snacks.


  Smakt denne??  

  Fant denne i butikken, og tenkte den skal eg prøve. Den var knallgod :D.  30% mindre fett med 60% fullkorn. Kjempebra alternativ for meg og andre som elsker chips, men ønsker en litt sunnere variant. kr 25.

   

  Venninnekveld hjemme hos meg:) Fullkorns-chips, agurk og gulrot, mager kesam med holiday-dipp og den litt mer usunne varianten (smågodt), hehe:D

 • 13.11.2014


  Hjemmelaget kebab variant:  Fullkorns-lefse med kjøttdeig, purreløk, tomater, mais, chili, agurk, jalapenos, fetaost og gresk yoghurt. :) varmer lefsen ca 1 min i mikroen og fyller på med det man vil ha. Kjempegodt.


  Sommerglede på Zupperia. Beste salaten eg har smakt, og har spist den et par ganger nå, hehe:) . Anbefaler virkelig å prøve denne.  139 kr.

 • Lapskaus.


  Dagens middag: Heimalaga lapskaus:

  Steker purreløk og løk i litt olje. Tilsetter oppkuttet poteter, gulrøtter og kålrabi. Heller vann like over grønnsakene og tilsetter en kyllingbuljongterning. La koke ca 30 min. Tilsetter deretter pølser, brokkolien ca 5 min før servering. Pepper og chilikrydder har eg alltid i maten. Smaker så mye bedre når man bruker ferske grønnsaker og ikke lager det av grønssaks-poser man får kjøpt i frysedisken eller varmer opp ferdigsuppe/poser.  Så mye lengre tid tar det heller ikke.  Et kjempegodt og sunt måltid.:D

 • Fiskeburger.
  Kjøpte fiskekakene i butikk. De er kjempegode og smaker som hjemmelaget, var bare så dumt at jeg glemte å skrive ned navnet på de før eg kastet posen. Det stod i vertfall grove hjemmelaget fiskekaker på de.

   

  Eg har laget min burger slik: Varmet fiskekaken i mikro ca 5 min, med ost på toppen. Tok et grovbrød i brødristeren. Fordelte så gresk yoghurt, løk, most/hakket fetaost, chili, tomat og mais på skiven. Krydret burgeren med svart pepper, chilikrudder/pulver.  Klar ferdig fiskeburger. Enkelt, kjappt å lage, sunt og kjempegodt :D  (Tar max 5 min å lage)

 • Fiskeburger.
  Kjøpte fiskekakene i butikk. De er kjempegode og smaker som hjemmelaget, var bare så dumt at jeg glemte å skrive ned navnet på de før eg kastet posen. Det stod i vertfall grove hjemmelaget fiskekaker på de.

   

  Eg har laget min burger slik: Varmet fiskekaken i mikro ca 5 min, med ost på toppen. Tok et grovbrød i brødristeren. Fordelte så gresk yoghurt, løk, most/hakket fetaost, chili, tomat og mais på skiven. Krydret burgeren med svart pepper, chilikrudder/pulver.  Klar ferdig fiskeburger. Enkelt, kjappt å lage, sunt og kjempegodt :D  (Tar max 5 min å lage)

 • 09.11.2014  Dagligdags make-up.  Grønn eyeliner og øyeskygge.

 • 06.11.2014

  Smykke fra Glitter, 50% avslag, eg betalte 100 kr:)


  smilelab tannbleking fra VITA. Nylig brukt denne i dag. Det renser tennene godt og eg synes det gjør mine tenner hvitere vertfall. Får ingen ising i tennene ved å ha det på , noe jeg har fått fra andre tannblekinger eg har prøvd.

  Kjøpte denne leave in conditioner fra sexy hair.. 220 kr. Kan sprayes i tørt og vått hår, gjør håret mykere og beskytter det. Varmebeskyttelse opp mot 180 grader.


  Klippet meg på Nikita, strandgaten i dag. Veldig fornøyd. Var hos en lærling, fikk dermed 50% billigere. Betalte kr 259 for klipp og vask av håret. Frisøren som klippet meg heter Karen, og jeg kommer til å komme tilbake dit. Hun tok seg god tid, var kjempehyggelig og sporte hele tiden for å være sikker på hvordan jeg ville ha det. Fikk også mange gode tips.

 • Outfit.


  Ny vest fra Only. 50% tilbud: kjøpte den for 150 kr.

 • 04.11.2014


  Noen av mine absolutt må ha produkter:  sminkefjerner fra Loreal og rosa babylips fra Maybelline.
  Kjøpte et nytt solpudder på Vita. Pris: 199 kr med 25% tilbud.

 • 02.11.2014


  kikerter. Stekt i ovn med olje, salt og chilikrydder. Stekte de ca 30 min på 210 grade. De ble kjempegode og sprø, fin erstatning for chips.

  Vanilje yoghurt med kornblanding, eple, appelsin og blåbær.

 • Halloween.


  Halloween antrekk:D
 • hits