maytonee -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Nye innkjøp.


glitter eyeliner 70 kr på Cubus og en ny gloss stick.


ullsokk: 29 kr. 


Kari Traa  boxer: 100 kr. 


Carlings bukse: 399 kr.  Disse er veldi behagelige å gå med, mye strech, og de utvides etter formen. Eg kjøpte min i xs.Nye skinn-sko (ullforet), fra Bianco.Kjøpte de på tilbud til 400 kr:) • Adams Matkasse:)

  Bestilte og prøvde ut Adams matkasse for 2 uker siden. Eg tok den generelle kassen, med mat som tar opp mot 15-60 min å lage. Eg ble kjempefornøyd. 

  Eg betalte til sammen 637 kr for disse 2 kassene, Første levering var 50 % tilbud på. Dette ga meg da 5 hele middager for 2 personer, eg spiste 1 porsjon og frøs ned den andre så har eg en middag i frysen til en annen dag, så alt i alt blir dette egentlig 10 middager dersom det bare brukes til 1 person. det funker fint å fryse det ned, eller spise det samme 2 dager på rad:)  Anbefaler virkelig å prøve dette ut. Genialt når man ikke vet hva man skal lage og ønsker seg en god og sunn middag. Synes ordinær prisen bli litt dyrt, da jeg bare er en person til å fortsette å bestille denne kassen, men dette er definitivt noe jeg ønsker å kjøpe mer av i fremtiden. Synes det var mye bedre enn forventet og ble storfornøyd med varene eg fikk. ANBEFALES.


  Adams  fruktkasse:   God frukt og passelig mengde, men noe dyrt i forhold til hva man kan kjøpe i butikken til samme pris. 


  Fiskesuppe. Min suppe skillte seg:/ som dere ser på bildet:/, men smaken var knallgod.

  Fruktsalat.

  Oppskriften over glemte eg å ta bilde av, men denne var også kjempegod:)


  Retten over var den beste av de 5 menyene eg fikk, dette var knallgodt:P
  Bakt fisk med sitron og krydder,  stekt strimlet kål og gulrot og kokt ris.

 • Middag.


  Tapas:  fylte tomater med eggekrem, hjemmelaget pesto og salat.


   Vegetar- Quesidillas på Fridays. 149 kr.  namm, kjempegodt.

 • 28.10.2015  ghg


  nkl


  h
 • hits