maytonee -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Julegaver.


Fikk dette øredobb/armbånds- treet til jul.  Mye plass til å henge øredobber på, og genialt for å se hva man har.


Babyliss krølltang 32 mm fra Expert. 499 kr. Lager kjempefine og store krøller, og går kjappt å fikse hele håret. :) Eg er vertfall veldig fornøyd med den:D

 • julegaver.  Gode store skjerf. Det øvste fra Floyd, fikk det i julegave. Det nederste er fra Cubs 199 kr.  Håper at neglene mine skal vare litt lengre nå, som neglen blir en del tykkere, så eg ikke klarer å rive tuppene av. Ikke helt perfekt påført, men de vart veldig myke og skinnende:)


  Fin farge til sommeren, og veldig billige sko. Kjøpt på Din Sko til 30 kr

 • 21.12.2013

  Denne måneden har eg hatt mye skolearbeid og lesing til eksamen. Har Ikke fått tid til å blogge. Håper å få mer tid nå fremover.:) Dagene mine har for det meste bestått av sofa, PC og en haug med bøker å lese. • 21.12.2013


  Fikset og trikset litt med ødelagte øredobber, og lagde mine egne. fornøyd:)
  2 mascara i 1 fra maybelline og lypsyl fra vita.


  St.Moriz bruningsskum ,  glitterglam lotion og pudder. Veldig fornøyd med dette settet til 199 kr. Smurte meg inn 1 gong om kvelden i 2 dager før julabord, fekk en kjempefin jevn brunfarge. Brukte på bena, rygg, armer og ansiktet. Ser naturligt og fint ut, og passer fint til bruk i ansiktet også.


  FInsko med glitter. kr 300. Shoeday. Ser finere ut enn på bildet her:)


  Ansiktsrens fra loreal. Bruker denne daglig for å fjerne sminken. Billigste og beste sminkefjerneren eg vet om. Kjøpte en ny foundation og en svart eyeliner. Eyelineren er fra loreal og denne var utrulig bra. Lager en litt tykk strek, men den er vannfast og holder dermed mye lengre på, og blyanten er myk, så den er lett å føre på og bra når man har dårlig tid.:) Anbefales:)

 • Middag.


  Bakt laks. Krydret med pepper, salt, sitronpepper, kvitløk og timian. Stekes med løk, tomater, erter, brokkoli , gulrøtter, sitron, og litt margarin. Stekes ca 10 min i ovnen. Laksen er best med purreløk istedetfor løk, men det glemte eg å kjøpe. Elsker denne laksen, må smakes :).

  stekte potetbåter og stekte kyllingvinger krydret med sitronsalt, salt og basilikum og sitronbåter.


  Rekesalat: reker, salat, tomat, agurk, avokado, litt fetaost, sitron, grovsalt og peppermix.   Veldig god kombinasjon:)


  Kyllingvinger marinert med barbequesaus salt og pepper, stekt med tomater, potetbåter,sitron, purreløk, squash og gulrøtter. Alt kan blandes, legges på aluminiumsfolie og stekes i ovnen.


  Bakt laks.
 • hits