maytonee -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ene sminkeskuffen min
Her ligger blant annet  utstyret mitt til negler, fake tattoos  og en del lipglosser.  :) 

 


Neglelakkene mine.  Eg bruker for det meste lyserosa og røde neglelakker, av og til blanke:)  Mikser også litt med fargene slik at eg får den perfekte fargen eg vil ha. :)

 • 10.09.2016  Vita: 199 kr. Ansikts- skrub/peeling maske

  - Kan brukes som både maske og som ansiktspeeling. Grove korn, nesten luktfri. Gir følelse av at den skrubber og renser godt, men har selv bare prøvd den 1 gang enda. Ansiktet trenger jo peeling ca 1 dag ukentlig, så er vel viktig å teste ulike produkt og finne det som passer best til egen hudtype. :)  Kicks: 99 kr.  Leppeskrubb. Lukter fantastisk godt, kan brukes som lypsyl og gir også litt farge.
   

 • 10.08.2016


  Innkjøp av skjønnhetsprodukter i Polen.  Øredobber kjøpt på Ebay: 50 kr for begge. Elsker disse, veldig fornøyd.
   

 • 01.5.16


  Vita: Nivea ansiktsskrubb og ansiktsrens. Tilbud, 2 for 79 kr.


  Vita: Make-up fixing spray: 149 kr,

 • Outfit.

   


  klar for sommeren:)

 • Sminke kjøpt i Gdansk

   


  jij
   

 • Nye innkjøp.


  Smykke fra h&M: 30 kr.

   


  Topp Gina Tricot: 99 kr


  Higlighting kremskygger:  150 kr  H&M.

 • 10.10.2015


  50% på alt fra Gosh på vita :)  kjøpte meg en ny svart eyeliner, concealer og nude kremøyeskygge :D

 • Nye innkjøp.


  Denne ansiktskremen er god. Koster litt, men er det noe man ønsker å ta vare på og redusere aldring på,så er jo det ansiktet, så den er verdt det.


  Sephora ansiktsmaske.


  Gratisprøver ved kjøp av ansiktskrem.


  Aloe vera bodyscrub.


  Tax free: 3 leppestifter for 350 kr.

 • Nye innkjøp.


  Loreal Trio glam bronze. Kjøpte denne på Ebay til ca 100 kr, da de ikke er å finne i butikkene lengre. Denne er kjempefin til eksempel bruk som øyeskygge, og som blush i kinnene. Jeg bruker den midterste fargen mest, som highligting og shimmer under øyebrynene. :)


  Hårolje fra Vita, nå kr 100.


  Øredobber fra Ebay: 15kr.

 • Nye innkjøp 16.2.15


  Kjøpte denne hårkuren: Glamglow youthmud på Vita, nå tilbud til kr 399. Har ikke prøvd denne selv før, men har hørt mye bra om den. Det står på pakningen at: ``Den fjerner døde hudceller, jevner ut fine linjer, myker opp huden og gjør at huden ser merkbart yngre ut``. Ifølge andre jeg har snakket med hjelper den også mot sorte prikker. :)


  Lipliner (140 intens pink) 62 kr med 30 % avslag.


  Strips for å fjerne sorte prikker, kr: 27 og Harmoni voksstrips kr: 69

 • Sminke-look

   

  Jeg har brukt disse sminke-produktene, vist i rekkefølge nedover:


  I dag brukte eg BB cream, påførte med hendene i hele ansiktet. Concealer under øyene. Brukte denne kosten fra make-up-mekka å påføre brunpudder.


  Disse øyenskyggene er fantastiske, jeg elsker dem. De er virkelig verdt pengene. Alle fargene er fine og sitter veldig fint på. Jeg kjøpte de på coverbrands for ca 1/2 år siden og bruker den hver dag, og den varer leenge. Kan nesten ikke se at de er brukt.  I dag brukte jeg øyenskygge nr 1 (hvit/sassy) like under øyebrynene. Øyenskygge nr. 8 på hele øyelokket og i øyekroken, nr.10 nederst mot øyevippene og nr. 12 ytterst på sidene.  kosten som følger med er utrulig god, men i dag brukte jeg påføringskosten fra makeup- mekka (vist ved siden av).


  Svart eyeliner på øvre del av øye-våtkanten og hvit eyeliner med lyseblå eyeliner over på underkanten.


  Mascara fra Loreal påføres til sist. Deretter leppestift fra Elisabeth arden og en rosafarget lipgloss fra H&M.

 • 19.01.2015


  Fikk disse sminkekostene i posten i dag. De er fra Makeup-Mekka. Fikk de da jeg ble medlem av Det nye bladet like før nyttår. Betalte 200 kr, og fikk da 1 blad og disse kostene med på kjøpet da jeg bestilte når tilbudet gjaldt.  Gleder meg til å bruke disse:D

 • 18.01.2015

  Hei. Jeg var  til ansiktspleie for noen dager tilbake på Babor i Bergen. Anbefales virkelig, behandlingen varte ca 1 time, og jeg fikk masse gode tips og svar på alt jeg sporte om. Husker ikke alle produktene jeg fikk i ansiktet, da det var så mye forskjellig, inkludert rens, vask, damp, fjerning av urenheter, maske og kremer. Prisen er jeg usikker på, da jeg fikk dette i gavekort.

  Fikk også anbefalt denne øyekremen for min hud som er tørr hud, kr: 250. Må bare teste denne ut. Jeg har også ganske tørre lepper om vinteren, og fikk anbefalt at denne er veldig god for bruk på leppene også. :D så 2 fordeler i 1 produkt:D

 • Ansikt- selvbruning.


  Kjøpte denne selvbruningskremen for et par mnd. siden. Har prøvd den flere ganger etter hverandre nå. Etter min mening synes ikke jeg den har noe god virkning. Jeg fikk mer uren hud når jeg brukte den, og så ingen forskjell på ansiktsfargen etter et par dager etter påsmurning hver kveld. Jeg synes faktisk at engangsbruningservietten man får kjøpt på H&M ( garnier ambre solaire ( helt til venstre på bildet nedenfor) gir mye bedre resultat. Man blir brunere over natten, og jeg har ikke vært plaget med ujevn farge eller kviser ved bruk av de. Anbefaler å prøve de dersom man ønsker å få en litt raskere farge en dag man skal noe, for-eks julebord. Smør ansiktet kvelden før og vips så har du en fin brunfarge om morningen når man våkner. :) Fargen varer ikke mange dager, ca 2-3, spørst hvor mye man vasker ansiktet, så en trenger ikke være redd dersom man skulle synes det blir for brunt. Best å teste den ut noen dager i forveien kanskje, slik at man vet hvordan resultatet blir, hehe:)

 • 09.11.2014  Dagligdags make-up.  Grønn eyeliner og øyeskygge.

 • Dagens hverdags- Øyesminke.

                                              

  Primer fra Maybelline: Brukes på hele øyelokket. Primer gjør at makeupen er lettere å påføre og sminken beholder seg på mye lengre på.

  Øyeskygge fra Gosh: (01 Vanilla) brukte denne sminkekosten fra IGlow. Påførte øyeskyggen på hele øyelokket.

  Påførte så brun eyeliner på hele øverste øyevåtkant.


  Påførte litt concealer (fra Loreal) rundt øyet for å få en jevn og fin farge.  (The balm, Nude tude øyeskygesett fra Coverbrands). Disse øyeskyggene er mine favoritter. Seductive øyeskyggefargen brukte jeg langs hele underkant og overkant av øyet. Et tynt lag legges så nærme våtkanten som mulig. Bruk en tynn sminkekost til dette. Sleek øyeskyggefarge la jeg ca. fra midten av overkant av øyet og utover øyekanten.

   

  Mascaraen er det siste som påføres. Jeg bruker alltid bare mascara på over-vippene.
  Slik ble resultatet:D   hva synes du?

 • 14.09.2014


  Hverdagslig øyesminke. Hvit eyeliner på underkanten av øyet og overkanten, Deretter grønnfarget eyeliner over. Brun eyeliner stripe helt innerst til overvippene. Et lag med mascara. :)

 • Opprydning i smykkene, armbåndene og øredobbene mine.


  Opprydning i Smykker, armbånd og øredobbene mine. Elsker å bruke mye tilbehør, og er ikke så flink til å kaste noe.:)

 • Polsk make-up.


  Elisabeth Arden ansiktskrem kr 150 tax free. Denne har eg brukt nå i ca 3 år, og er min favoritt krem.


  Ansiktskrem, 2 ansiktsmasker, og click and og negler.


  Kjøpt i Polen på flyplassen: tax free. Rosa øyeskygge, rød lipliner, rosa leppestift og powder balls. Alt for ca 260 norske kr.


 • 07.02.2014


  Parfymene eg bruker.  Til høgre Giorgio Armani aqua di gioia,   Versace,   Tommy Hilfiger True star gold og    Noir tease fra Victoria secrets.


  Smykker,, armbånd og øredobbene mine. Ser det trengs en opprydning. Ser litt kaotisk ut, hehe.

 • Sminke/ eyelinere  Litt av sminken eg bruker.:)

  Ikke de fineste påførte negler, men fargen er som eg liker det.:)


 • hits